top of page
Schilderwerken Jan Jonckheere

PROFESSIONELE
SCHILDERWERKEN

VOOR UW INTERIEUR VAN DE PANNE TOT OOSTENDE

Binnenschilderwerken

Is uw interieur aan een verfraaiing toe of wilt u uw ruimte een andere sfeer geven? Schilderwerken Jan Jonckheere in Beauvoorde (Veurne) is gespecialiseerd in het uitvoeren van binnenschilderwerken. Professionele interieurschilderwerken zijn de basis voor iedere ruimte waarin u zich thuis moet voelen. Daarom helpen we u graag met het realiseren van de schilderwerken waarbij we uw muren en deuren van een laag verf voorzien. We geven u tevens deskundig advies over de te gebruiken kleuren voor de gewenste uitstraling. Niet alleen nemen we de volledige afwerking tot in detail voor onze rekening, maar indien gewenst voeren we ook de voorbereidende werken uit. Van het schildersklaar zetten van de muren, tot het effen maken van het oppervlak voor behang en meer.

Decoratieve technieken

Goed uitgevoerde schilderwerken zijn meer dan een verfraaiing voor uw interieur. De gebruikte kleuren en technieken bezorgen uw ruimte of woning een bepaalde sfeer. Schilderwerken Jan Jonckheere maakt gebruik van decoratieve technieken om uw interieur net dat tikkeltje extra te geven. Onze specialisatie ligt dan ook in het gebruik van speciale technieken waardoor uw interieur een minimalistische, landelijke of moderne uitstraling krijgt, afhankelijk van uw wensen. 

Zo helpen we graag met het uitvoeren van aqua sensa, een stuctechniek die zich leent voor vochtige ruimtes, calco voor een natuurlijke uitstraling en een zachte kleur, of claystuc waarbij we vezels en steentjes toevoegen aan de klei. Dit zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling van uw interieur. Om een hoogwaardige afwerking te garanderen, werken we steeds met de topproducten van Boss Paints.

Decoratieve werken
Anker 1
Schilderwerken Jan Jonckheere

WENST U MEER INFORMATIE OVER BINNENSCHILDERWERKEN OF DECORATIEVE TECHNIEKEN?

Neem contact op voor advies of vraag een offerte.

bottom of page