top of page
Parket

VLOERBEKLEDING
PARKETVLOEREN

SCHILDERWERKEN JAN JONCKHEERE VOOR MOOIE VLOERBEKLEDING IN VEURNE EN DE KUSTREGIO

Esthetisch aantrekkelijke en functionele vloerbekleding

Net zoals de afwerking van de muren bepaalt ook uw vloer de sfeer van een interieur. Het kiezen van de juiste vloerbekleding is dus iets waar u niet zomaar licht mag over gaan. Omdat vloeren intensief belopen worden, is het belangrijk om een vloerbekleding te kiezen die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. Wilt u een slaapkamer met een tapijt? Een woonkamer met een klassieke parketvloer? Of vinylparket in uw thuiskantoor? Schilderwerken Jan Jonckheere plaatst vloerbekleding in woningen rond Veurne en van De Panne tot in Oostende. We werken vaak met parket omwille van de talrijke voordelen, van het onderhoud tot de prijs. Daarnaast is parket een vloerbekleding die past in elk interieur.

Renoveren van parketvloeren

Vloeren moeten veel doorstaan. Het kan dus voorkomen dat uw parketvloer krassen of barsten vertonen die het geheel erg ontsieren. In dat geval is een renovatie aan de orde. Als professional met veertig jaar ervaring kan Schilderwerken Jan Jonckheere de renovatie van uw parketvloer voor zijn rekening nemen. Of het nu krassen, vlekken of putjes zijn, door het vakkundig schuren van uw parketvloer zorgen we ervoor dat deze er weer helemaal als nieuw uitziet.

Daarnaast geven we uw parketvloer een behandeling waardoor deze er weer voor minstens vijf tot tien jaar tegenaan kan. Het renoveren van een parketvloer zorgt er immers voor dat uw interieur weer even aantrekkelijk is al oorspronkelijk. Alle werken worden uitgevoerd met het nodige professionele materiaal en de knowhow zonder uw interieur vuil en stoffig achter te laten. 

Parket - vloerbekleding
Anker 1
Schilderwerken Jan Jonckheere

MEER WETEN OVER HET PLAATSEN VAN PARKETVLOEREN OF HET RENOVEREN ERVAN?

Contacteer ons met al uw vragen of vraag om een offerte op maat. 

bottom of page